Kennisgevingen over handelsmerken

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Amazon is een handelsmerk van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Cloudflare, het Cloudflare-logo en Cloudflare Workers zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Cloudflare, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

Google, Google Analytics, Google Public DNS, Google Play, Chromium, YouTube en Android zijn handelsmerken van Google LLC.

Huawei is een handelsmerk van Huawei Technologies Co., Ltd.

Intel, Celeron en Atom zijn handelsmerken van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Microsoft, Microsoft Edge, Windows zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Netflix en het N-logo zijn handelsmerken van Netflix, Inc.

OpenVPN is een gedeponeerd handelsmerk van OpenVPN Inc.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Apple, Apple TV, App Store, iMac, Mac, MacBook, macOS zijn handelsmerken van Apple Inc.

"WireGuard" en het "WireGuard"-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Jason A. Donenfeld.